-G.E.N.G-

Thursday, May 5, 2011

Kenangan Tahun 2

Assalamualaikum uolls~


Da bekpes ke? Sihat? Ok, tu je intro yang dapat aku pikir skang. hahaha..Kalo aritu aku cerita pasal Kenangan Tahun 1, la ni tahun 2 la plak kan? Ok, rasanya tahun 2 ni much better la dari tahun 1 kan..biasalah tu. Rasanya sume orang camtu. Dak2 kos aku pon da makin rapat time tu. Rapat pon sebab satu kumpulan masa lab. Ok la tu..boleh merapatkan ukhuwah kan? kan?

Time ni aku da ada geng! *cara cerita cam ade geng kongsi gelap je kan* Geng aku 4 orang je. Takmo ramai2. Sesak. *padahal da memang takde kawan kan* Aku, As, Ifa and Saidah aka Mek Dah. Then tak berapa lama lepas tu, aku kenal plak ngan Fazira..makin lama, makin rapat.

Me and Ira

Time tahun 2 ni yang buat aku lagi rapat dengan dak kos yang lain adalah disebabkan kitorang buat STUDY GROUP! Ye..study group. Tapi aku pergi sana bukannya study pon. Just nak dengar lecture je..hehe

Kami akan bahagikan beberapa bab sorang, then present. So aku study bab yang aku kena present jela. Sangat berguna la kan group ni sebab bila dorang present tu barulah aku clear sikit sume benda yang aku blaja. Time kelas berangan kan..mana nak paham! Duhh..

Ni study group paling besar yang aku tau. Kalo tak silap lebih 10 orang kot! Hahahaha..at the end, sume orang berjaya menaikkan pointer. So, memang berkesan kan? Kesimpulannya, buatlah study group!

3 comments:

M.H.M.Z said...

Like study group :)

Faziera193 said...

bwahahaha gambar tak bley blah nak manja2..kehkeh

btw, thanks nurul sebab approach aku..kalo tak, tak berkawan rapat kot kita skang ni.. ^____^

nurul lalala said...

M.H.M.Z: i loike too...^^


Faziera: T______T [terharu]

Related Posts with Thumbnails