-G.E.N.G-

Tuesday, June 14, 2011

Beza dulu dan sekarang

Assalamualaikum uolls~

Sorry la lama tak update. Sejak keje ni bizi bebenor teman! Ni nak citer beza dulu (before keje) and sekarang (dah keje):


Dulu: Kelas pukul 8am, pukul 7.50am baru terhegeh2 nak mandi.
Sekarang: Masuk opis pukul 8.30am, pukul 6am dah mandi!


Dulu: Pergi kelas jalan kaki *exercise konon*
Sekarang: Pergi kelas naik keta *menumpang jah* <-- leh sambung tido


Dulu: Makan nasi + sayur + ayam goreng + air limau = RM4.50 *tu pon siap ugut takmo makan situ dah*
Sekarang: Makan nasi + sayur + ayam goreng + air limau = RM 7.00 *rase nak cekik dengan pinggan skali*


Dulu: Hulur je tangan, dapat duit!
Sekarang: Hulur je tangan, dapat bil *ades*



Dulu: Pukul 2 pagi pon "Ahh, malam masih muda!"
Sekarang: Pukul 10pm, "Uarghhhh...ngantok!"




p/s: sume orang penah berperasaan camni atau aku sorang je??

3 comments:

nabilazhar said...

weh ko dah keja ke???keja tmpt abg ipar ek???aku duk umah goyang kaki jek....bosan weh!!!huhuhuhu

Faziera193 said...

haha biasa lah beb.. nilah alam kerja..

alam kerja yang ko selalu nak ngelak kan.. knon ckp tak nak kerja lagi...last2 ko dpt kerje dulu.. huhu

anyway, congrats beb.. nanti kite dah same2 dpt gaji ujung bulan, kita g shopping same2 ye.. hihi

nurul lalala said...

bell: aah..ko bila posting?

faziera: hahaha..rezeki. bila nak soping nih?

Related Posts with Thumbnails