-G.E.N.G-

Thursday, June 2, 2011

Kenapa adinda evans hilang dara [updated]

Assalamualaikum uolls~

Semalam memang panas pasal adik kita ni. Sampai page view blog aku cecah riban2. Kalo filem dah boleh kira pecah panggung tu.. Kalah Dr R0zmey~




Well, time aku blogwalking tadi, jumpa fakta sebenar kenapa adik kita ni dah takde dara: thanks to darxniq






Kalau betul ini kisah sebenarnya, aku tumpang simpati la kan dengan adinda ni. TAPI..berdasarkan apa yang aku baca dari old post kat blog dia, nampak asik kena GAME je..so ada sedikit kekeliruan di situ. Apa-apa pun, semoga adinda dapat kembali ke jalan yang lurus (kalau dia suka ber-GAME) dan semoga dia tabah hadapi kehidupan yang akan datang (kalau betul dia kena rape).



p/s: baru terhegeh-hegeh nak tengok POC MySpace

4 comments:

::blog anak jawer:: said...

mmg popular adinda ni... walaupun maruah dy dah xde...tapi trafik tinggi tu...income tu... tu kot keutamaan dy...

-Yok mampir diluk = menangis dalam panggung sebab tengok nurkasih...

padle said...

aku dah bace sume entri die..byk gak laki yang sangkut ngan die ni...

pastu entri sume xnak bajet2 lak...adehh

nurdani said...

harap dia sedar. so orang ramai jangan mudah melenting dengan kesilapan dia. tegur cara betul.

hem...kalau dia letak nuff mesti kayo.hik2

nurul lalala said...

anak jawer: agak2 da berapa banyak BE dia dapat? hehe


padle: tau xpe! asek game aje!haha

nurdani: hopefully..mmg harap sangat dia akan sedar. she's still sooooo young!

Related Posts with Thumbnails