-G.E.N.G-

Thursday, July 28, 2011

#4 SPONTANEOUS THURSDAY | Hari Jadi

Hari ni hari jadi aku. Sila wish!<---pathetic!

Kalo nak bagi hadiah pon boleh~MySpace

Monday, July 25, 2011

Kuih raya 2011

Ada kuih raya menarik dan sedap untuk dijual *puasa tak start lagi dah sibuk promote kuih raya*..ada sesiapa berminat??

Penghantaran area Gombak adalah PERCUMA..

Lain2 area akan dipertimbangkan mengikut jumlah order.

Nak suruh pos pon boleh tapi tak jamin sama ada kuih raya atau SERBUK kuih raya yang sampai..hihi


50pcs- RM25

50pcs- RM24

50pcs- RM24

50pcs- RM23

50pcs- RM23

50pcs- RM23

50pcs- RM24

50pcs- RM23

50pcs- RM25


Silalah order~
Tinggalkan komen untuk order..mekaseh!



p/s: nak jadi dealer pon ok..

Thursday, July 21, 2011

My birthday wishlist!

Seumur hidup, tak pernah aku buat birthday wish list. 
Tapi tahun ni tiba2 rasa nak buat plak..hehe *kesan pertambahan umur*


My birthday wish list:


  1. i-pod touch: tengok dak2 opis aku dok ngadap mende ni, teringin plak aku.
  2. Running a business<-- salah satu impian aku sejak kecik. *can u believe it?*
  3. Shopping: cari baju n kasut raya + convo~
  4. i want a CAR!!!!!!
kalo tak dapat yang ni...


yang ni pon jadi la~hihihi







p/s: ada sesapa yang baik hati untuk menunaikan wishlist aku ni???
MySpace

Friday, July 15, 2011

Jumaat..jumaat..

Hari ni dah hari Jumaat. 

Aku ingat hari ni Khamis.

Sadis btol..






p/s: sedap gak suara dia~hehe
Related Posts with Thumbnails