-G.E.N.G-

Thursday, July 21, 2011

My birthday wishlist!

Seumur hidup, tak pernah aku buat birthday wish list. 
Tapi tahun ni tiba2 rasa nak buat plak..hehe *kesan pertambahan umur*


My birthday wish list:


  1. i-pod touch: tengok dak2 opis aku dok ngadap mende ni, teringin plak aku.
  2. Running a business<-- salah satu impian aku sejak kecik. *can u believe it?*
  3. Shopping: cari baju n kasut raya + convo~
  4. i want a CAR!!!!!!
kalo tak dapat yang ni...


yang ni pon jadi la~hihihi







p/s: ada sesapa yang baik hati untuk menunaikan wishlist aku ni???
MySpace

6 comments:

Apple Zara said...

Wahh, Ipod Touch ! Apple pun nak natang ni ! haha :)
birthday wishlist ? bila birthday ?

man yusoef said...

wah siap ada wishlist lagi...nak buat gak lah! haha....

syAzAnA said...

insya-Allah dapat punya tuhh. Amin.



Nak dengar lagu terbaru dari Rebecca Black??

ghab van hal said...

wishlit besday adalah kereta???larikkk....kekeke...

Faziera193 said...

amboih! tak agak2 wishlist..haha
tak mampu aku..

nurul lalala said...

apple: khamis depan (28/7)..hihi

man: buat2..besday da dekat ke?

syazana: amin.....tq~^^

ghab: hahaha..wish je..dpt nye kompem tak!haha

faziera: tu yg aku wish je..kompem xdapatnye! ko blanje tengok wayang je jadila~

Related Posts with Thumbnails