-G.E.N.G-

Monday, August 15, 2011

Perkara yang aku tak suka tentang: TREN

Benda aku paling pantang bila naik tren:



Bila naik Putra LRT:
- Benci bila duduk kat seat yang tepi (yang ada glass tu). Sebab, bila aku pandang tepi je, bontot orang tepat2 kat muka aku.
- Berdiri bawah ketiak orang..yucks~

Bila naik KTM:
- Tren manjang delay. Tak pernah yang punctual!
- Orang laki masuk coach pompuan, pastu dapat tempat duduk. Aku..berdiri!



Sebenarnya banyak lagi sebab, tapi otak aku jem skang..kalo ada lagi nanti aku tambah.









p/s: suka naik tren time pagi sebab sumenye wangi2 lagi..masuk petang, nak pengsan aku!


3 comments:

kaizen said...

sabar je laa...

*tggu MRT lak siap tgk cemane kn?? hehehe

nurul lalala said...

aah..xsabo lak rasenye~hehehe

soooooour said...

naik moto sudah...hahaha

Related Posts with Thumbnails