-G.E.N.G-

Friday, October 28, 2011

Cinta rupa

Zaman sekarang ni, semuanya berlandaskan pada rupa. Even nak cari kerja pon, kena tengok muka dulu. Apa lagi kalo nak cari pasangan. Muka cam tembok berlumut pon kalo boleh nak awek/pakwe muke cam artis Kpop.




Well, pada aku cinta berasaskan rupa ni memang la takkan kekal selamanya. SEBAB rupa kan boleh berubah..Dah banyak da aku nampak, orang yang cun/hensem, bila jumpa balik beberapa tahun lepas tu...had0i la...



And banyak gak kes ditinggalkan sebab paras rupa or bentuk fizikal yang dah berubah. Itulah yang dimaksudkan dengan cinta berlandaskan rupa. Kalo kita cintakan orang tu seikhlas hati, muka dia jadi macam cimpanzi p0n, rasa cinta kita pada dia tetap takkan berubah. Betul x?






Moral: Cintailah seseorang itu kerana dirinya yang sebenar~

No comments:

Related Posts with Thumbnails