-G.E.N.G-

Thursday, November 10, 2011

Aku nikah esok (11.11.11)


Assalamualaikum uolls~


Well, dah lame tak update blog kan? Sorry la..i busy la! Maklumlah, esok nak menikah. Kepada uolls2 yang tak diberitahu tu, jangan kecik ati plak ye..













Ok. Tipu. 11 tahun yang lepas (umur 12 tahun), aku dah menggeletis nak kawen. Paham2 jela, budak hingusan time tu. Tau ape pasal kawen? Seronok nak kawen sebab nak pakai baju banyak manik+mekap 8 lapis je..pastu ade khaddam tukang angkat kain meleret-leret. Indah kan perasaan tu? hahaha..

Well, masa tu aku plan nak kawen umur 23! Perfect time to start a family la kononnya. Masa tu tak terpikir plak pasal duit, kereta, rumah..(budak la katakan..#SungguhTakMatang). Why 11.11.11?? Well, orang kan suka wat majlis ikut tarikh cantik..01.01.01 la, 03.03.03 la..watsoever. So, masa planning tu, siap tengok kalender lagi! Tengok2 time umur aku 23 masa tahun 2011. So kenalah amik 11.11.11. Tup2 plak cantek je tarikh tu ari jumaat. So, aku p0n berangan-angan la nak kawen 11.11.11. Hantaran RM11,111.11 (masa tu duit 1sen laku lagi okeh!). 



Masa pun berlalu dengan pantasnya..sampailah ari ni. Semalam aku cerita dengan mak aku pasal benda ni. Mak aku cakap pe?

"Tak pe la..tunang jela dulu..hehehe"


So, dipendekkan cerita..sape nak tunang dengan aku esok? Pukul 1.11pm antar rombongan eh. 11 dulang tau! I wait for you..MySpace

7 comments:

Citrus Azwa said...

heheh...tipah tertipu...;) insyaAllah..smoga ada putera idaman dtg melamar ye..;)

Pena Milikku said...

hahaha.. ngade jaa..
igtkan btul..
sy npun pernah gak berangan nak kwin msa kecik2 dulu..
bila dh sdar hakikat perkahwinan sbnr, trus kurg dah berangan tu :P
hikhik

Aizat Chik Suliman said...

alamat pls.... kompem aku xmai haha... joke hehe... salam singah dari > http://lepaksonline.blogspot.com/

aman_arab said...

baguih dok ada...ingatkan betoi2 nak menikah besok...terkono den!

Misshy Innz said...

dapat tak calon nye ? hehe ;p

nurul lalala said...

citrus azwa: aminnnnnnnnn...hehehe


pena: bila da tau, cam seram pon ade gak kan?kan?kan??


aizat: haha..bg alamat emel jelah!


aman: hehe..nt kalo bebetol nak nikah nt, sy gtau lagi skli eh?


misshy: bl0m!! =( hehe

nabilazhar said...

hehehehe eh mak aku suh kahwin tarikh nih tapi aku yg xnak....hahahha lame sgt kot nak tunggu....aku plak dulu nak kahwin paling awal pon 25 tp tercepat pulak....kehkehkeh so conclusion nye jodoh di tangan Allah.... :D

Related Posts with Thumbnails