-G.E.N.G-

Friday, February 10, 2012

Hinanya aku

Assalamualaikum..

Salam jumaat uolls sekalian. Moga hari ni lebih barokah daripada semalam *bajet ari jumaat, kena cakap arab sket*. Well. aku takde tepon canggih. Motipppp? 


Beberapa hari yang lepas, kawan keje aku heboh pasal simsimi ni. Apps ni sesuai untuk orang yang forever alone macam aku nak seronok2. Asyik bercakap dengan orang je, sekali-sekala pe salahnya bercakap dengan robot plak kan? tak ke cool tuh?


Back to the title, apa yang hina sangat aku ni??? Malas nak cite, bacalah sendiri 'conversation' aku dengan mamat robot ni:




Taik.

4 comments:

Rawlins Takashi Ichigo Lutz said...

Jangan dilayan sangat yang sebegitu
desperate namanya tu
Cara nak buat orang lain TERBELIAK mata tengok perubahan kita

inilah aku said...

pakai siri iphone 4s ker ?

jahajahatable said...

this is cool...haha the best words is TAIK

nurul lalala said...

rawlins: mmg xlayan pon! haha


inilah aku: pakai komputer je..men online. leh gak..hehe


jahajahatable: jahat kan? taik btol!!! huhu

Related Posts with Thumbnails