-G.E.N.G-

Wednesday, October 31, 2012

Selamat, kawan!




Hujung tahun. 
Masa yang stres bagi kebanyakan orang single. 
Sebab? 
Ya, musim orang kahwin.

Tahun ni sangat3 ramai orang yang aku kenal bakal berkahwin.
Kawan rapat, kawan sekolah, budak kos u, kawan blogger, kawan twitter dan lain2.
Dah sampai turn batch aku mendirikan masjid.

Aku?
Senang je. 
Selagi tak dapat sebarang kad jemputan dari aku, takyah sibuk2 tanya bila aku nak kahwin. Sampai masanya, inshaAllah aku akan jemput.
Doakan ya?


Buat teman2 yang bakal menukar status, selamat pengantin baru diucapkan. Semoga bahagia dunia akhirat!

Thursday, October 11, 2012

Welcome, my second child!

Maaf. 
Dah berkurun tak update blog. 
Tak busy. 
Tapi dah semakin kekeringan idea.
Seriously sekarang aku rasa hidup aku kosong.
Alhamdulillah, Allah kurniakan sorang lagi anak buah untuk aku.
Meet Alia Surfina..


Related Posts with Thumbnails