-G.E.N.G-

Thursday, October 11, 2012

Welcome, my second child!

Maaf. 
Dah berkurun tak update blog. 
Tak busy. 
Tapi dah semakin kekeringan idea.
Seriously sekarang aku rasa hidup aku kosong.
Alhamdulillah, Allah kurniakan sorang lagi anak buah untuk aku.
Meet Alia Surfina..


2 comments:

nmS said...

kenapa aku tiba2 rasa rindu n nak kembali ke tahun 2006 eh..best je waktu tu, duk kejar opppa.huuhuhu

Nurul Bahari said...

haha..aku dulu lagi dah rasa gitu! life skang not so happy lah~ betul la cakap org.must enjoy student life..wuwu

p/s: aku da receive kad ko. thanks!

Related Posts with Thumbnails