-G.E.N.G-

Tuesday, February 5, 2013

Aku, seorang yang happy

Assalamualaikum.



Orang kata aku ni happy go lucky. 

Bila aku takda, suasana jadi hambar. Orang rindu. kahkahkah *rabak

Bila aku diam, semua diam. Sebab itu tanda aku bad mood atau takda mood nak bercakap.

Orang kata, disebalik sebuah senyuman, tersembunyi sebuah kedukaan.

Betul. Aku akui. Tak semua orang yang sentiasa gembira tu tak pernah sedih.

Tapi aku dulu tak macam sekarang. Dulu aku pendiam, tak banyak cakap, tak suka senyum. Keadaan sekeliling dan pengalaman yang menjadikan aku seperti sekarang. 

Terima kasih?

1 comment:

@mi_RuL said...

nice...seronok membaca nya.. :D

Related Posts with Thumbnails